MDVA

Meer Dan Voedsel Alleen

Wij vinden het heel belangrijk dat voedselbank klanten dezelfde kansen krijgen om volwaardig mee te doen in deze maatschappij als andere personen die meer geld te besteden hebben. Als persoon voel je je arm op het moment dat je niet in staat bent om gewoon te participeren in de samenleving. Meedoen betekent ook dat je af en toe naar het theater kunt gaan. Daarom werken we samen met een aantal instanties die zowel de kinderen als volwassenen ondersteunt om mee te kunnen doen.

Onder het tabblad Voedselbank pas staat een overzicht van alle deelnemende instanties die alleen bedoeld zijn voor mensen met een voedselbank pas. Op de website van de instanties staat een uitgebreide uitleg hoe de voorziening aangevraagd kan worden. Klanten van de Voedselbank kunnen zich melden met hun pasnummer bij de deelnemende instellingen.

Ben je geen klant van de voedselbank, geen probleem. De andere tabbladen geven informatie voor iedereen die één of andere vorm van ondersteuning nodig heeft.

Voedselbank probeert op deze manier voor mensen die daar wel interesse in hebben, op de hoogte te stellen van de mogelijkheden.